26 Kasım 2015 Perşembe

Sağlam Bir İlişkide Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

  • Saçlar

İlişkinin en başında, saçlar iki taraf için de çok önemlidir. Saçınızla o kadar uğraşırsınız ki öğle yemeklerini kuaförde yemeye başlarsınız. Fakat ilişki devam ettikçe saçınızın yağmurda ıslanmasının ya da kabarmasının ilişkinizi zedelemeyeceğini fark edersiniz.  Hatta kendinizi yağmurda ıslanmışken bile inanılmaz çekici hissedebilirsiniz. 

  • Güven
Güven bir ilişkide olmazsa olmaz en temel unsurdur. Genelde çiftler bir diğerinin ne yapmakta olduğu ya da kiminle yapmakta olduğu konusunda endişelenirler. Eğer sağlam bir ilişkiniz varsa partneriniz nerede ve kiminle olursa olsun ona güvenebileceğinizi bilirsiniz.

  • Ayrı Geçen Zaman 
7/24 birlikte olmasanız da ilişkinizin yürüyebileceğini bilmek harika bir duygudur. Birbirinizden ayrı geçirdiğiniz sürenin birbirinizi özlemenize fırsat verdiğinin farkında olduğunuz için kendinizi tebrik etmelisiniz. Ayrı geçen zaman, aranızdaki bağın güçlenmesine fırsat tanır.

  • Kendin Ol, Böyle Çok Daha Güzelsin ;)
İlişkinin en başında bazı yönlerimizi gizleriz. Fakat ilişki ilerledikçe, kendimiz oluveririz. Dağınıklığımız ya da çılgın düşüncelerimiz karşımızdaki kişiyi korkutmak yerine ona şirin geldiği için kendimize güvenimiz tavan yapar.

  • Mesaja Anında Cevap Gelmemesi

Başlarda her mesaja anında cevap beklerken, zaman ilerledikçe karşınızdaki kişinin tıpkı sizin gibi sürekli elinde telefon ile yaşayamayacağını bilirsiniz. Mesajlarınıza HEMEN yanıt alamadığınızda paniğe kapılmazsınız. 

  • Yalnız Zaman
Partneriniz arkadaşlarıyla bir iki akşam geçirmek istediğinde kendinizi haksızlığa uğramış hissetmezsiniz. İlişki yeni ise bu durum  üzerinde fazla kafa yorabilirsiniz fakat güven oluştuktan sonra bu durumu kişisel algılamazsınız. Bazen tıpkı sizin gibi onun da arkadaşlarıyla bir iki akşam geçirmeye ihtiyacı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder